Jopp Formule

Jopp vindt de juiste studenten voor de uitdagingen binnen uw organisatie. Jopp leert uw organisatie, cultuur, uitdagingen en doelen kennen en start een proces dat u tijd en moeite bespaart. Zo ontvangt u studenten die binnen uw organisatie passen, zich thuis voelen en direct aan de slag kunnen.

Wat verwacht u van kandidaten? Zoekt u studenten met een bepaalde achtergrond of skills, of juist met een bepaalde denkwijze. Jopp denkt mee en selecteert op uw eisen en voorkeuren.

Jopp ondersteunt in alle facetten van de recruitment funnel. Samen bepalen we wat u wilt uitbesteden en wat u belangrijk vindt om zelf te blijven doen. Ook praktische zaken, zoals een VOG-aanvraag, assessment, screening of onboarding neemt Jopp uit handen.

Alle kandidaten komen persoonlijk op gesprek. Jopp screent de cv’s en checkt de referenties. We bespreken de werkervaring, relevante opleidingen en vragen naar ambities voor nu en de lange termijn. Vervolgens stelt Jopp de ideale kandidaten voor aan uw organisatie.

Jopp Formule
Jopp Formule

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten?

Neem contact op

Ervaringen van werkgevers

  • '' Jopp vond binnen no-time geschikte kandidaten voor een nieuwe functie. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook de korte lijntjes en snelle communicatie waren prettig. ''


    Eindsprint
  • '' Studenten met een goede instelling kunnen wat ons betreft alles leren. De voorselectie die Jopp voor ons doet bespaart ons enorm veel tijd en we kunnen gelijk aan de slag met de studenten die ze leveren. ''


    Knaek Promotions
  • '' Wij hebben gewoon goede mensen nodig; punt. Naast het ontwikkelen van de BJÖRNBURGERS® formule heb ik geen tijd om zelf op zoek te gaan naar goed personeel dat direct aan de slag kan. Jopp vindt studenten die met mij deze uitdaging aan willen gaan. ''


    BJÖRNBURGERS®

AFSPRAKEN MET ONZE STUDENTEN

Jopp selecteert studenten die uit het juiste hout zijn gesneden. Hieronder leest u de speerpunten die Jopp-studenten nastreven.

Klok
MENTALITEIT & PROFESSIONALITEIT

Je ziet er representatief uit, komt op tijd, komt altijd opdagen en zorgt dat je trots bent op het geleverde werk.

Kalender
COMMUNICATIE & INTEGRITEIT

Jopp communiceert eerlijk en duidelijk en verwacht dat ook van jou.

Review
VINDINGRIJKHEID & PROACTIVITEIT

Eerst denken dan doen, snel denken goed doen. Verplaats je in de werkgever en neem initiatief.

Join Our Partner Portfolio

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten?

Neem contact op