DIVERSITEIT EN INCLUSIVITEIT


‘’Strength lies in differences, not in similarities’’ – Stephen R Covey

DIVERSITEIT EN INCLUSIVITEIT BINNEN JOPP

Jopp streeft ernaar een Equal Opportunity Employer (EEO) te zijn: Jopp doet er alles aan om een transparante en niet-discriminerende werkgever te zijn op het gebied van geslacht, religie, leeftijd, nationale afkomst of etniciteit en seksuele geaardheid.

Een van Jopp’s meest belangrijke kernwaardes is 'Mentality Pays', met andere woorden, mentaliteit en drive van de kandidaat staan boven skills en achtergrond. Jopp selecteert kandidaten dan ook zonder vooroordelen maar op basis van motivatie, drive en de persoonlijke match met de organisatie. Dit geldt zowel voor Jopp intern als voor de match van Joppers met partners.

Jopp gaat voor het beste talent van de toekomst voor haar partners. Tegelijkertijd wil Jopp dat het uitzendbestand ook een representatieve afspiegeling is van de Nederlandse samenleving. Dit betekent dus zo veel mogelijk verschillende Joppers! Op dit moment vertegenwoordigt het uitzendbestand van Jopp dan ook al vele dimensies van diversiteit:

40+ NATIONALITEITEN

 Het uitzendbestand van Jopp beschikt over maar liefst 40 verschillende nationaliteiten

DIVERSE NL JOPPERS

Van de Joppers met de Nederlandse nationaliteit heeft ongeveer 30% een migratieachtergrond. (mei 2022)

MAN / VROUW

Van de Joppers identificeert 47% zich als vrouw en 53% zich als man (mei 2022)

FUN FACT:

Jopp biedt ‘diversiteitsverlof’, deze vrije dag kan ingezet worden op dagen die voor jou belangrijk zijn zoals het Suikerfeest, Carnaval of Pride.

SAMENWERKEN?


Diversiteit is breder dan Jopp alleen, om diversiteit en inclusiviteit te bevorderen werken we samen met verschillende (studenten) organisaties. Op deze manier helpen we ook studenten en starters met een migratieachtergrond in de zoektocht naar een baan.

Wil jij ook met Jopp samenwerken om leden van jouw organisatie te helpen met het vinden van een baan? Stuur dan een mail naar info@jopp.nl en we nemen contact met je op!

ONZE PARTNERS STAAN OOK VOOR DIVERSITEIT

Woolsocks
Peddler
Producthero
Vandebron
Warande
Insify
9292
Werkspot
Meijs Consulting
NODR advies
Zenit
Stadsbehang
Cobase
Hét Codeerbedrijf
Resilient
Panda international
Jopp Students & Graduates
Bjorn burgers
Apollo hotels
Affiliate Marketing Group
Adyen
Adidas digital
Knaek
Op zoek naar een uitdaging?