Banner

Klaar voor de volgende uitdaging?


Laat je zien bij topwerkgevers tijdens en na je studie

WAT DOET JOPP VOOR MIJ?

Misschien weet jij al precies wat je wilt gaan doen met je studie en ben je op zoek naar praktijkervaring. Misschien wil jij juist vaardigheden leren en competenties ontwikkelen die tijdens je studie niet aan bod komen. Wat je redenen ook mogen zijn, Jopp helpt jou de uitdagingen vinden die bij je passen. Nu of in de toekomst.

Oog op de toekomst!

Groeien en doorgroeien

Naarmate jij je bij onze partners ontwikkelt groei je ook binnen Jopp. We bieden je verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, beter te leren kennen en je te onderscheiden.

Persoonlijk begeleid

Feedback ter voorbereiding

Op de arbeidsmarkt worden andere dingen gevraagd dan in de collegebanken. Jopp geeft jou feedback op je interview en motivatiebrief om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Candidate centric

Jij staat centraal

Voor ons begint het bij jou! Jij staat centraal in onze processen. Jouw kandidaatervaring is optimaal ingericht, zodat jij ook optimaal kan presteren tijdens je sollicitatieproces.

Hoe werkt het precies?

Ben jij een ambitieuze en gedreven student of starter? Dan gaan we langdurig voor en met jou aan de slag. Om je echt verder te kunnen helpen is het belangrijk je goed te leren kennen. Niet alleen wie je bent, wat je studeert, maar ook bijvoorbeeld wat je interesses en ambities zijn. Samen kijken we naar een passende uitdaging voor jou. Is er geen beschikbaar op dat moment? Dan blijf je actief in de Jopp Talentpool. Je hoort dan als eerste over nieuwe uitdagingen die bij jou aansluiten.

Misschien weet jij al precies waar jij naar op zoek bent. Kijk dan eens tussen de vacatures en kijk of er een uitdaging bij zit die bij je past. Als je nog niet precies weet wat je zoekt, of wat bij je past, meld je dan aan voor de talentpool. Dan leren we je eerst kennen en kijken we samen met jou naar geschikte uitdagingen.

Banner

Proces aanmelden

Het is fijn en effectief om te weten wat je allemaal te wachten staat. Zodra jij je aanmeldt voor een vacature start het aanmeldingsproces. Je kunt jouw persoonlijk toegewezen Jopp-recruiter voortaan aanspreken voor al je vragen of (nieuwe) sollicitaties. Een tweede keer aanmelden is daarom niet nodig.

 1. AANMELDEN
  Meld je aan voor jouw favoriete vacature.
 2. KENNISMAKEN
  Een Talent Manager stuurt jou een berichtje via WhatsApp.
 3. TELEFOONGESPREK
  Samen ga je na of er sprake is van een potentiële match van beide kanten.
 4. (VIDEO-)SOLLICITATIE
  Your turn! Wat zijn jouw motivaties en doelstellingen? Waarom ben jij een goede 'fit' voor de positie?
 5. FEEDBACK
  Je krijgt feedback op jouw sollicitatie, ongeacht of je het wordt.

Proces talentpool

Zit er nog nu geen passende uitdaging tussen of ben je nog aan het oriënteren? Meld je dan aan voor onze TalentPool en vertel ons jouw ambities en interesses. Zo mis je nooit meer een nieuwe uitdaging bij Jopp.

 1. INSCHRIJVEN
  Je vertelt ons jouw interesses, ambities en studiegegevens.
 2. MATCH
  Wij matchen jou aan nieuwe en relevante uitdagingen bij Jopp.
 3. CONTACT
  Een Talent Manager neemt contact op via WhatsApp of e-mail.

Aan de slag bij

Woolsocks
Peddler
Producthero
Vandebron
Warande
Insify
9292
Werkspot
Meijs Consulting
NODR advies
Zenit
Stadsbehang
Cobase
Hét Codeerbedrijf
Resilient
Panda international
Jopp Students & Graduates
Bjorn burgers
Apollo hotels
Affiliate Marketing Group
Adyen
Adidas digital
Knaek

Op zoek naar een uitdaging?