Werken bij Jopp

Wat houdt werken bij Jopp in?

Bij Jopp vullen we het gat tussen het studenten- en werkende leven door studenten te matchen met kwalitatieve carrière voorbereidende werkzaamheden van hun eerste jaar tot en met hun afstuderen. Wij maken studenten starters klaar!

We horen je denken: Werken jullie enkel met studenten? Nee, zeker niet! Ook wanneer een kandidaat al een baan heeft en opzoek is naar een nieuwe uitdaging kunnen wij ze helpen! 

Hoe we dit doen?

Wat een hogeschool of universiteit is voor studenten op het gebied van onderwijs en opleiding is Jopp op het gebied van werk en carrière. Jopp biedt studenten en young professionals begeleiding, coaching en tools om stappen te zetten op het gebied van professionele ontwikkeling, maar de kandidaat moet het zelf doen. Jopp biedt studenten en young professionals de mogelijkheid om theorie met de praktijk te verbinden en professioneel te ontwikkelen buiten de collegezalen.

Onze kernwaarden

Binnen Jopp hanteren we vier kernwaarden. Deze kernwaarden komen terug in de samenwerking met:

  • De kandidaten

  • De opdrachtgevers

  • De collega's onderling

Dedication
Bij ons staat dedication centraal. Dedication om een passende uitdaging te vinden voor de kandidaat maar ook dedication om een passende kandidaat te vinden voor de opdrachtgever.

Energy
Wij geloven dat de energie die je geeft ook de energie is die je terug krijgt. Ben je enthousiast en ga je met energie aan de slag dan zal je dat ook terug zien bij je kandidaten, opdrachtgevers en collega's. 

Long Lasting Relationships
Wij geloven in de meerwaarde van duurzame relaties. We willen kandidaten in elke stap in hun carriëre helpen, zij het met begeleiding en advies of met een plaatsing. Hoe beter we de organisatie kennen hoe beter we een kandidaat kunnen selecteren die goed bij het bedrijf past.

Growth
Ons streven is om iedereen in het process een stukje beter te maken. De kandidaten helpen ontwikkelen door ze feedback en advies te geven en de opdrachtgever door ze te helpen met het vinden van een nieuwe collega.