Banner

Over ons


Samen op zoek naar de juiste match

ONZE MISSIE:

Wij helpen studenten bij iedere vervolgstap in hun carrière!


 

JOPP STUDENTS & GRADUATES

Jopp is een Candidate Focused Talent Management Agency. Wij helpen zowel actieve studenten als startende jonge professionals met carrièreplanning, het zoeken naar de juiste baan en algemene professionele ontwikkeling. We bereiken tot 80.000 ambitieuze universiteitskandidaten per jaar, leren alles over hun ambities, voorkeuren en interesses en helpen hen om doelen aan de horizon te stellen en de routekaart te creëren om deze te bereiken.

Herken Talent

HERKEN TALENT

Mentaliteit en drive boven
skills en achtergrond.

Doe het samen

DOE HET SAMEN

Joppers werken niet voor ons
maar met ons.

BELOON AMBITIE

BELOON AMBITIE

Een gedreven kandidaat
verdient meer!

Omdat wij werken met Young Professionals leggen wij extra nadruk op het begeleiden van kandidaten en ontwikkelen van talenten. De Jopp community bestaat uit slimme jongeren die net als wij ambitieus, gedreven en fun zijn en dit iedere dag laten zien bij partners op de werkvloer. Daarom selecteren wij zeer kritisch en focussen we op kwaliteit boven kwantiteit, attitude over skills en zoeken we naar drive, leergierigheid en commitment. Dit doen we door middel van actieve samenwerking om zo de beste kandidaten te selecteren voor onze partners.

Opgericht aan de Herengracht

 

In 2018 is Jopp door Maarten & Thomas opgericht. Dit gebeurde in een miniscuul kantoortje aan de herengracht. De shared working space waar zij hun eigen kantoortje hadden was niet heel veel groter dan 2m2. Als snel werd er voor een ruimer kantoor gekozen aan de Admiralengracht. Hier werden de eerste personeelsleden verwelkomt en begon de groeispurt van Jopp. Na een korte periode aan de Admiralengracht werd de Adam Tower de volgende werkplek, eerst met één kantoortje en vervolgens met een tweede. Hier werd Jopp écht gevormd. Nóg meer toffe partners en dus nog meer toppers die wij hebben mogen verwelkomen. Op het moment hebben wij een mooi kantoor (terug) op de Herengracht, een paar deuren van waar het allemaal begon. Hieronder zijn alle "Joppers" te vinden.

Het team

Maarten

Maarten Schram

Operations Manager

Co-Founder Jopp

Thomas Lock

Thomas Lock

Head of Partnerships

Co-Founder Jopp 

Yannick Steensma

Yannick Steensma

Team Lead Talent Management

Danielle Krop

Jessica Sikkenga

Talent Manager

Céline Luyckx

Talent Manager 

Lotte in 't Veld

Talent Manager Intern

Shireen Ammar

Talent Manager Intern

Miles Verbond

Sales Working Student

Justin Wiggers

Project Manager