FREQUENTLY ASKED QUESTIONS


Studenten


Algemeen

Ik ben ziek, wat nu?

Als je ziek bent moet je dit ALTIJD vóór 09:30 uur ‘s ochtends telefonisch aan One Payroll melden via 020-8451074. Wanneer je bent hersteld en weer aan de slag gaat bij de inlener, moet je dit ook weer aan ons melden. Meer over ziekte.

Wat doet Jopp studentenwerk precies?

Jopp verbindt ambitieuze studenten met ambitieuze organisaties. We bieden studenten goedbetaalde bijbanen en de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen bij verschillende werkgevers in verschillende functies of projecten. Om dat te realiseren luisteren we naar je ambities, vragen naar je ervaringen en kijken vooral ook kritisch naar je mentaliteit.

Waar kan ik de vacatures van Jopp studentenwerk vinden?

Jopp Studentenwerk heeft een eigen vacaturepagina. Klik hier om deze te bekijken.

Loon & Uren

Ik heb een vraag over mijn loonadministratie

Lees eerst de veelgestelde vragen om te kijken of je vraag ertussen zit.

Wil je iemand spreken en heb je een vraag over bijvoorbeeld je loonstrook, jaaropgave, betaling van je salaris, vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en ziektegeld neem je tijdens werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur contact op met One Payroll via telefoonnummer 020 -845 1074 of per email via info@oneps.nl.

Waneer krijg ik betaald?

Afhankelijk van jouw contract ontvang je wekelijks, 4-wekelijks of maandelijks je loon of salaris. Standaard verlonen wij elke woensdag na de gewerkte week jouw uren uit (bij weekbetaling). Indien je per 4 weken betaalt krijgt, verlonen wij op de woensdag in week 5 de uren van week 1 t/m 4. Bij maandbetaling verlonen wij op de woensdag in de eerste volle week van de nieuwe maand. Houd altijd rekening met 1 a 2 dagen verwerkingstijd van transacties door de banken. Meer over betalingen.

Waarom krijg ik nog niet betaald?

Wanneer je dossier niet compleet is mogen we niet tot betaling overgaan. Zorg er dus voor dat je direct documenten invult, ondertekent en retour stuurt.Je personeelsdossier is compleet wanneer wij de volgende zaken ingevuld en ondertekend van je hebben ontvangen:

  • Arbeidsovereenkomst;
  • ID-Checker Formulier met een geldig identiteitsbewijs (paspoort of ID-kaart beide zijden);
  • AVI Formulier: ArbeidsVerleden Inlichtingen (AVI) en Loonbelastingverklaring;
  • ARBO Formulier;

Verder moet ook de plaatsingsbevestiging of inleenovereenkomst ingevuld en ondertekend retour zijn ontvangen van jouw opdrachtgever.

Hoe werkt het met mijn vakantiegeld?

Je hebt recht op vakantie. Je wordt doorbetaald op algemeen erkende feestdagen waarop je anders normaal zou werken. 8% van jouw loon wordt gereserveerd voor de vakantiebijslag (vakantiegeld). In juni wordt het vakantiegeld uitbetaald. Meer over vakantie

Krijg ik pensioen?

Afhankelijk van je arbeidsovereenkomst bouw je pensioen op. Meer over pensioen

Door wie wordt mijn loon uitgekeerd?

One People Services is de totale backoffice partij van Jopp Studentenwerk en zijn verantwoordelijk voor het uitkeren van jouw loon.

Waarom wordt mijn loon niet uitgekeerd door Jopp zelf?

One People Services is een volledig gecertificeerd HR bureau en faciliteert de totale backoffice voor Jopp Studentenwerk. Bij Jopp vinden we het belangrijk dat jouw salaris netjes en op tijd wordt uitgekeerd, zonder dat er fouten worden gemaakt.

Wat zijn mijn voordelen?

Je bent als werknemer verzekerd dat je in dienst bent bij een solide partij die het werkgeverschap professioneel uitvoert. Ze zorgen voor stipte betaling van je salaris en vakantiegeld en doen de afdracht van alle loonbelastingen. Ze controleren op de juiste toepassing van de CAO en voeren wettelijke loonsverhogingen en periodieken door waar je recht op hebt. One bezit alle belangrijke kwaliteitskeurmerken en branchecertificeringen en wordt uitgebreid gecontroleerd op het correct naleven van wet -en regelgeving van het arbeid -en uitzendrecht. Ze zijn onder andere NEN4400-1 en VCU gecertificeerd, ABU lid en geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid

Waar kan ik mijn gewerkte uren doorgeven?

Moet jij zelf je gewerkte uren doorgeven en heb je daar inloggegevens voor gekregen? Log dan hier in.

Werkgevers


Algemeen

Is Jopp gecertificeerd als uitzendbureau?

Met One People Services als onze NEN4400-1 gecertificeerde professional backoffice partij voldoen wij aan alle certificeringen, verplichtingen en formaliteiten als uitzendbureau

Waar kan ik mij registreren als odprachtgever bij Jopp studentenwerk?

U kunt uw organisatie inschrijven bij Jopp Studentenwerk middels deze link. Graag gaan wij het gesprek met u aan waar u precies naar op zoek bent. Onze collega’s staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en gelijk uw aanvraag te verwerken. U kunt hier contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Welke diensten lever Jopp studentenwerk?

Jopp Studentenwerk is uw HR-partner om nieuw talent aan te trekken. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste en relevante kandidaten op gesprek krijgt en zo tijd bespaart. Met het juiste talent brengt u uw organisatie verder.

Jopp kan u van dienst zijn middels een uitzendconstructie, werving & selectie of een andere unieke constructie, zolang deze maar het beste past bij uw organisatie. Wij vinden het belangrijk wie en wat u van ons aangeleverd krijgt, niet hoe.

Faciliteren jullie enkel studenten?

Jopp kan u van dienst zijn niet alleen met studenten, maar ook starters, young professionals en ervaren medewerkers. Daarnaast kan Jopp uw HR-activiteiten uit handen nemen en bijvoorbeeld een eerste linie vormen voor uw organisatie door een voorselectie te faciliteren

Backoffice

Over One payroll backoffice

One is juridisch werkgever. Wij verzorgen het administratieve, financiële en juridische deel van het werkgeverschap. Het bedrijf waar de werknemer is tewerkgesteld is inlener. De inlener is praktisch werkgever en de organisatie waar de werknemer feitelijk de werkzaamheden uitoefent. De werknemer werkt ook onder leiding en toezicht van de inlener. De inlener bepaalt bijvoorbeeld: werktijden en voorwaarden, hoogte van het salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden (vakantiedagen, reiskostenvergoeding ed.), contractverlenging enz.

One is volledig NEN4400-1 en VCU gecertificeerd, volwaardig ABU lid en geregistreerd bij de Stichting Normering en Arbeid. Bovendien bieden we mogelijkheid facturen te betalen via een G-rekening zodat je de garantie hebt dat alle loonheffingen en premies worden afgedragen aan de fiscus.

Verloning, salarisbetaling en facturatie

One verzorgt de verloning en salarisbetaling van de werknemers. Wij sturen ook de loonstrook en jaaropgave naar de werknemer. Wanneer een werknemer vragen heeft over zijn of haar loonstrook of over betalingen kunnen zij direct contact met ons opnemen per email info@oneps.nl of telefonisch via 020–8451074.

One verzorgt de facturatie namens de intermediair. De facturen moeten ook worden betaald aan One.

Wat zijn mijn voordelen?

Je bent als inlener verzekerd dat je samenwerkt met een solide, professionele partij die alle belangrijke kwaliteits- en branchecertificeringen bezit en wordt gecontroleerd op het correct naleven van wet -en regelgeving van het arbeids -en uitzendrecht.

Ik wil contact opnemen met One payroll

Neem contact met One Payroll op via info@oneps.nl of per telefoon 020 – 8451074. Of ga naar de website

Urendeclaratie

Waar en hoe kan ik uren accorderen van Jopp-medewerkers

Opdrachtgevers en inleners kunnen hier inloggen om uren te accorderen van Jopp-medewerkers. Nog geen inloggegevens ontvangen? Neem contact op met Jopp Studentenwerk voor meer informatie.

Wanneer dien ik de uren uiterlijk te accorderen per week?

U wordt verwacht om wekelijks voor dinsdag 23:59 uur de gewerkte uren (en mogelijke onkostenvergoedingen) van de afgelopen week te accorderen. Medewerkers krijgen anders niet tijdig betaald.