In de zomer op zoek naar nieuw talent? Jopp zegt 'Doen!'

Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie! Veel bedrijven zijn in deze periode druk met het afronden van projecten voor de zomer en laatstejaars studenten zijn gefocust op het afstuderen. Slechte tijd voor het zoeken naar nieuw talent? Niet als je het ons vraagt!

Studenten die na deze zomer klaar zijn met hun studie kunnen vaak niet wachten om aan de slag te gaan. Tijdens het afstuderen zoeken ze al naar de eerste vacatures, maar dan blijkt het aanbod in de warme zomermaanden minimaal. Hoe begin je dan toch in september aan een nieuwe baan?

Volgens Jopp is de zomerperiode dan ook de perfecte tijd om als bedrijf op te vallen bij jong talent en kenbaar te maken dat je met ze wil verbinden. En wij helpen je daar graag bij.

Hoe we dat doen?

Recruitment software

Onze recruitment software inclusief de integratie met de Knaek studentenkortingsapp laat onze vacatures aan ongeveer 80.000 nieuwe studentenprofielen per jaar zien.

—> Vraag om een specifieke search en wij kunnen jou vertellen hoeveel geschikte profielen wij in onze database hebben voor jouw vacature.

Social media campagnes

—> 86% van de werkzoekenden zegt dat ze social media gebruiken voor het vinden van een nieuwe baan. Voor ons geen probleem, want via onze mediaplatforms en meer dan 20 relevante vacaturebanken benutten we deze mogelijkheden optimaal en vergroten daarmee de zichtbaarheid van vacatures van onze partners.

Arbeidsmarktrapportages

—> We geven je volledig inzicht in hoe soortgelijke vacatures presteren op de arbeidsmarkt. Waar en wanneer staan andere vacatures online en welk salaris bieden andere bedrijven? Allemaal mooie inzichten om je vacature efficiënt op de markt te kunnen zetten.

Deze zomer samen met Jopp op zoek naar talent? Neem contact met ons op en we maken een plan. We kunnen niet wachten!