Jopp en Knaek samen in 1 app


Studenten nodig? Word launching partner!

Studenten voor de lange termijn matchen met werkgevers. Jopp en Knaek maken het mogelijk.

 

Long-term relaties

Stel je eens voor: die 1ste-jaars student die in jouw organisatie begint als bezorger, doorgroeit naar customer support, een onderzoeksstage doet op de afdeling HR en na het afstuderen begint als junior HR-medewerker. 

Ideaal, want je investeert maar 1 keer in iemand die binnen je organisatie van entry level doorgroeit naar een functie van formaat. Niet telkens nieuwe mensen opleiden en maar weer hopen dat het een begin is van een duurzame relatie. Maar weten wat je aan elkaar hebt. Mismatches zijn verleden tijd. En dat scheelt tijd en geld.  

350.000 studenten in 1 klap

Oké, maar waar vind je die studenten met doorgroeipotentie? In de Knaek-app. Waar zeg je? Bij Knaek. Studenten kennen het wel. Knaek geeft al ruim 10 jaar dik 350.000 studenten korting. Bij meer dan 1000 kortingspartners. Online en in 28 studentensteden in Nederland en België. 

Jopp connects

Vanaf komend studiejaar (2023/2024) vinden studenten naast de beste kortingsacties ook de beste vacatures via Knaek. Gefaciliteerd door Jopp. Wij zorgen er daarmee voor dat nog meer studenten de juiste vacatures vinden bij interessante werkgevers. De eerste stap van velen in hun carrière waar wij ze mee willen begeleiden.

Self-service

Organisaties hebben straks toegang tot een enorme database met potentiële kandidaten. Van die 1ste-jaars student HR tot masterstudenten Data Science. Jopp gaat eerst met alle bestaande en nieuwe partners in gesprek. Zodat we goed snappen welke wensen en verwachtingen er zijn. Daarna is het zogezegd self-service. Het uploaden van vacatures doe je als organisaties namelijk zelf. En studenten solliciteren direct bij jou. Wij bemoeien ons er niet mee. Pas als een van de partijen dat wil. Te veel sollicitanten en te weinig tijd bijvoorbeeld? Schakel Jopp in en wij nemen het selectieproces van je over.

Groei

Ook studenten helpen we. Dan gaan we een langdurig traject met ze aan. Ondersteunen we ze in hun groei binnen jouw organisatie. Coachen ze van bijbaan tot die eerste functie na het afstuderen. Dat is waar Jopp goed in is: studenten helpen hun carrière vorm te geven. En dankzij deze samenwerking met Knaek worden dat er alleen maar meer. Ons doel is om de komende 7 jaar 80.000 studenten verder te helpen met hun carrière.

1 augustus live

We lopen wat op de zaken vooruit. Op dit moment werken we nog hard aan de achterkant. Zijn we in gesprek met launching partners die hun vacatures bij studenten onder de aandacht willen brengen. Maar vanaf 1 augustus gaan we draaien. We houden je de komende tijd vanaf deze plek op de hoogte. 

We zoeken nog launching partners die jaarlijks meer dan 100 gemotiveerde studenten kunnen gebruiken. Ben jij dat? Neem vooral contact op met Thomas Lock van Jopp.