NL
Menu

Prep assignments


Als je nog sneller door je sollicitatie proces heen wil kan je de prep assignment alvast maken. Normaliter is de prep assignment een stap verder in het proces maar extra gemotiveerde mensen kunnen hem nu alvast maken en hiermee tijd besparen gedurende het sollicitatie proces. De prep assignment is een motivatiebrief met een vaste structuur. Deze zal tijdens het interview gebruikt worden als rode draad. 

Stappen


 

Eisen

Kijk voordat je de prep assignement invult of je 100% voldoet aan de praktische eisen van de vacature waar je op gesolliciteerd hebt. 

Kiezen

Solliciteer je voor Adyen Working Student of Adyen Nextgen? Kies dan één van deze formulieren. Solliciteer je voor een vacature van één van onze andere partners? Kies dan het algemene formulier.

Downloaden

Klik op de link op de pagina van het formulier dat je nodig hebt. Deze zal zich openen in een extra tabblad. Download deze en vul hem zo volledig en uitgebreid mogelijk in.

Mailen

Het ingevulde prep assignment dien je vervolgens te mailen naar de Talent Manager die over de vacature gaat. In de bevestigingsmail die je ontvangen hebt staat het email adres van de Talent Manager, hier kan je de prep assignment dan ook naar mailen.

Resultaat 1 tot 3 van 3
Prep assignment Nextgen

Prep assignment Nextgen

Prep assignment  Adyen Working Student

Prep assignment Adyen Working Student

Prep assignment General

Prep assignment General