Niet hoe, maar wat?

Velen willen werken met studenten, ze zijn immers modern, leergierig en pikken dingen snel op. Maar, u heeft er vast mee te maken gehad, het ontbreekt bij veel studenten aan de juiste instelling. De verloop is hoog en studenten passen vaak niet binnen uw bedrijfscultuur. Jopp focust zich op wát er geleverd moet worden. Bovendien wordt een student bij Jopp alleen aangenomen als wij er vertrouwen in hebben dat hij/zij zich kan conformeren aan onze standaard.

Uit ons bereik van meer dan 250.000 studenten door heel Nederland vinden we altijd geschikte kandidaten. Jopp focust zich niet op hoe, maar wat we aan werkgevers leveren.

250.000+

BEREIK
VAN JOPP

35%

KOMT DOOR
DE SELECTIE

100%

KOMT
OPDAGEN

Wilt u ook personeel dat zich heeft bewezen?

Doe een aanvraag!

Ervaringen van werkgevers

  • '' Studenten met een goede instelling kunnen wat ons betreft alles leren. Het is ideaal dat Jopp een voorselectie doet en ons voorziet van studenten die wél op komen dagen en streven naar een goed resultaat. ''


    Knaek HR
  • '' Wij hebben gewoon goede mensen nodig. Punt. Naast het eigen werk heb ik geen tijd om zelf op zoek te gaan naar goed personeel. Jopp helpt mij met het vinden van toppers en zorgt bij ons voor een stukje ontzorging. ''


    Directeur BjörnBurgers

WAAROM EEN JOPPER?

Wij willen alleen met studenten werken die van het juiste hout zijn gesneden. De afspraken die we met Joppers maken zijn simpel, maar zeer effectief. Houden ze zich niet aan de afspraken dan is het exit!

Klok
NOOIT TE LAAT.

Wij doen niet aan te laat komen. Joppers zijn op tijd. Punt.

Kalender
NOOIT EEN NO-SHOW.

Natuurlijk ziek is ziek, maar een nalatige mentaliteit keuren we af.

Review
NOOIT EEN NEGATIEVE REVIEW.

Wij eisen een topmentaliteit. Joppers streven altijd naar een 8 of hoger.

Aan de slag bij

Een Jopper nodig?

Doe een aanvraag!