NL
Menu

Success story van Adyen

Jopp helpt ons ‘ahead of the game’ te blijven

"Jopp heeft veel kennis van de studentenmarkt en kan haarfijn aanvoelen of iemand bij ons past. En tijdens de plaatsing houden ze alle parameters in de gaten. Ze snappen wat we nodig hebben en kunnen goed inspelen op veranderende behoeften. Zo helpen ze ons ahead of the game te blijven"

Door samen op zoek te gaan naar de juiste verdeling van de taken binnen het recruitment proces van Adyen hebben we een succesvolle samenwerking kunnen bewerkstelligen. Doordat we nauw in contact waren kregen we een steeds beter beeld van hetgeen waar Adyen écht naar opzoek was en hebben we uiteindelijk 200+ kandidaten weten te plaatsen.

Waar was Adyen naar op zoek?

  • Kwalitatieve werknemers die écht passen bij de bedrijfscultuur
  • Extra recruitment capaciteit om de enorme groei bij te benen
  • Een flexibele schil om snel op en af te kunnen schalen

Behaalde resultaten

5000 +

sollicitanten

538

Introducties

384 

Hires

Wat zegt Adyen er zelf over?

De sleutel tot succes?

Middels ons exclusieve recruitment netwerk kunnen we kandidaten snel plaatsen en opdrachtgevers snel helpen. Hier gaat wel een grondig kennismakingstraject aan vooraf. Zo leren wij opdrachtgevers goed kennen en kunnen wij ook daadwerkelijk vertellen hoe het is om bij onze partners aan de slag te gaan. We gooien dus niet zomaar iets over de schutting ;)

Benieuwd hoe Jopp jou zou kunnen helpen? Laten we een afspraak in plannen!

Werkspot logo

Success story

“ Wat Jopp uniek maakt is hun grote poule aan talenten. Onze eigen recruiters hebben ook de mogelijkheid om op LinkedIn of Indeed te zoeken, maar veel studenten zijn daar niet of niet volledig aanwezig. Jopp heeft een groot netwerk en snapt onze cultuur, waardoor ze heel goed kunnen matchen.” -Werkspot

Cutr.ai

Success story

“ From first converstion to a hire within three weeks, that must be some kind of a record ” -Cutr.ai

Ga aan de slag bij