FLEXWERKERS & WERKSTUDENTEN


Kandidaten die aansluiten bij uw vacature en organisatie. Flexibel, voor een korte of langere periode met mogelijkheid tot overname.

HOE WERKT HET?

Wilt u flexibel blijven in het op- en afschalen van uw medewerkers? Zoekt u een HR-partner die tijd uit handen neemt van werving & selectie tot aan loonadministratie en begeleiding op de werkvloer? Via Jopp vindt u snel nieuwe flexwerkers en werkstudenten die aansluiten op uw vacature en op flexibele basis bij uw organisatie kunnen starten. U kunt kiezen voor uitzenden, detacheren of detavast. Ideaal voor uw flexibele schil, projecten of versterking voor de lange termijn.

FLEX & WERKSTUDENTEN VIA JOPP


 • PARTNERSHIP: KORTE LIJNTJES
  Communicatie is voor ons key! Het zorgt voor een hechte samenwerking en de beste resultaten.
 • 100% GEDEKT BIJ ZIEKTE
  Jopp is juridisch werkgever en zorgt voor loondoorbetaling bij ziekte. Uw organisatie loopt daarbij geen enkel risico.
 • TIJD BESPAREN
  Sollicitatiegesprekken, screenings, assessments, VOG, loonadministratie. Jopp neemt uw organisatie tijd uit handen!
 • NETWERK HOOGOPGELEIDEN
  Jopp bereikt landelijk meer dan 200.000 hoogopgeleide studenten en starters met verschillende studieachtergronden en werkervaring.

Het Proces

Aanmelding

Meld uw vacature gelijk aan of laat alleen uw contactgegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om kennis te maken en de aanmelding te bespreken.

Inventarisatie

Tijdens onze kennismaking doen wij een behoefte inventarisatie, gecombineerd met een cruciale verkenning van de bedrijfscultuur. Wie is uw ideale medewerker binnen deze functiegroep en waarom?

Werving & Selectie

Jopp start met een actieve werving via onze uitgebreide database en diverse (online) kanalen. Uw wensen en bedrijfscultuur worden fanatiek meegewogen in de selectie om de perfecte match te maken.

Evaluatie & Advies

Als HR-partner leren wij uw organisatie steeds beter kennen. Jopp denkt mee over uw korte en lange termijn doelstellingen en ambities. Samen maken wij uw organisatie future-proof met het talent van morgen.