TRAINEESHIPS


Gebruik Jopp's netwerk van 200.000 hoogopgeleide studenten en starters voor het aantrekken van high-potential trainees.

HOE WERKT HET?

Voor uw traineeship of opleiding bent u altijd op zoek naar de meest gemotiveerde en leergierige kandidaten. Jopp weet dat als geen ander en helpt organisaties bij deze lastige zoektocht naar jong talent. Verzeker uzelf van high-potential trainees voor het volgende opleidingstraject of traineeship binnen uw organisatie. Samen maken we uw organisatie future-proof met de medewerkers van morgen.

TRAINEES ZOEKEN MET JOPP

  • TIJD BESPAREN
    Binnen no-time ontvangt u van ons de eerste kandidaten die aansluiten bij uw vacature en organisatie.
  • NETWERK HOOGOPGELEIDEN
    Meer dan 200.000 hoogopgeleide studenten en starters met verschillende studieachtergronden en werkervaring.
  • TALENTENWERVING
    Wij kennen en begeleiden onze kandidaten. Vaak hebben ze eerder al via ons gewerkt en hebben reeds ervaring opgedaan bij andere partners.

PROCES TRAINEES ZOEKEN

Aanmelding

Stap 1

Meld uw vacature gelijk aan of laat alleen uw contactgegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om kennis te maken en de aanmelding te bespreken.

Inventarisatie

Stap 2

Tijdens onze kennismaking doen wij een behoefte inventarisatie, gecombineerd met een cruciale verkenning van de bedrijfscultuur. Wie is uw ideale medewerker binnen deze functiegroep en waarom?

Werving & Selectie

Stap 3

Jopp start met een actieve werving via onze uitgebreide database en diverse (online) kanalen. Uw wensen en bedrijfscultuur worden fanatiek meegewogen in de selectie om de perfecte match te maken.

Evaluatie & Advies

Stap 4

Als partners evalueren wij het proces na de plaatsing en blijven klaar staan als adviseur. Jopp denkt mee over uw doelstellingen en ambities. Samen maken wij uw organisatie future-proof met het talent van morgen.

Kennismaken of heeft u nog een vraag?