NL
Menu

WERVING & SELECTIE


Neem goede mensen zelf in dienst.

WAT IS WERVING & SELECTIE?

Werving & selectie is een vorm van arbeidsbemiddeling waar Jopp uw organisatie bijstaat in het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten. U gaat daarbij zelf een dienstverband aan met de medewerker. Maak gebruik van ons netwerk en vind snel de ideale kandidaat voor de functie. Jopp zoekt en screent op uw wensen en stelt 3 tot 5 kandidaten aan u voor.

WERVING & SELECTIE VIA JOPP

 • TIJD BESPAREN
  Binnen no-time ontvangt u van ons de eerste kandidaten die aansluiten bij uw vacature en organisatie.
 • NETWERK HOOGOPGELEIDEN
  Meer dan 200.000 hoogopgeleide studenten en starters met verschillende studieachtergronden en werkervaring.
 • UITBESTEDEN
  Sollicitatiegesprekken, motivatiebrieven, screenings, assessments, VOG. Jopp regelt het.
 • TALENTENWERVING
  Wij kennen en begeleiden onze kandidaten. Vaak hebben ze eerder al via ons gewerkt en hebben reeds ervaring opgedaan bij andere partners.

→ Is uw organisatie meer op zoek naar flexibiliteit bij het op- en afschalen van medewerkers en ontzorging bij de loonadministratie? Kijkt u dan eens naar Jopp's flexwerkers & werkstudenten.

PROCES WERVING & SELECTIE

Aanmelding

Meld uw vacature gelijk aan of laat alleen uw contactgegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om kennis te maken en de aanmelding te bespreken.

Inventarisatie

Tijdens onze kennismaking doen wij een behoefte inventarisatie, gecombineerd met een cruciale verkenning van de bedrijfscultuur. Wie is uw ideale medewerker binnen deze functiegroep en waarom?

Werving & Selectie

Jopp start met een actieve werving via onze uitgebreide database en diverse (online) kanalen. Uw wensen en bedrijfscultuur worden fanatiek meegewogen in de selectie om de perfecte match te maken.

Evaluatie & Advies

Als HR-partner leren wij uw organisatie steeds beter kennen. Jopp denkt mee over uw korte en lange termijn doelstellingen en ambities. Samen maken wij uw organisatie future-proof met het talent van morgen.